Na ruim 32 jaar verbonden te zijn geweest als docent aan diverse muziekscholen en -opleidingen, geef ik alleen nog les in mijn privélespraktijk. Mijn lesruimte aan huis is geheel ingericht voor het geven van instrumentale lessen en muziektheorie. Instrumentarium, een kleine muziekbibliotheek, geluid- en opnameapparatuur, computerapparatuur en een internetverbinding geven mij alle mogelijkheden les te geven volgens de eisen van de huidige tijd. Bij voldoende belangstelling geef ik uiteraard ook op locatie les.

Naar keuze van de leerling en in onderling overleg kan gekozen worden voor een examentraject, ofwel voor recreatief muzikantschap. Wat beide begrippen inhouden, is vastgelegd in mijn leerplan. Dit leerplan vindt aansluiting bij wat landelijk in Raamleerplannen is vastgelegd voor de HaFaBra-sector. Dat betekent overigens niet dat examens afleggen een verplichting is. Integendeel; het examentraject is niet meer of minder dan één van de mogelijkheden.

Als docent ben ik aangesloten bij KiesJeDocent, een netwerk van samenwerkende kunstprofessionals wat gefaciliteerd wordt door AllArtProfessionals.

Meer informatie? Neem contact op.